מערבולת פטל
מערבולת פטל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירורי קרקרים, פטל, קרם טרטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת גבינה מערבולת פטל, עוגת גבינה מערבולת פטל, ו עוגת גבינה מערבולת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, לשלב פירורי קרקר גרהם, קינמון, סוכר וחמאה מומסת.
מערבבים היטב ולחץ לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
אופים במשך 5 דקות ולאחר מכן להסיר מהתנור ולאפשר להתקרר.
בקערה בינונית, לנצח חלמונים על מהירות גבוהה עד עבה בצבע לימון, על 5 דקות.
מוסיפים גבינת שמנת רכה. מתחיל במהירות נמוכה וגדל לגבוה, לנצח עד חלקה.
בקערת ערבוב גדולה, להכות חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח עד קצף.
להוסיף 1/4 כוס סוכר, קצת בכל פעם, להכות כל הזמן עד הסוכר הוא מומס הלבנים עומדים פסגות רכות. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך תערובת הגבינה, ולאחר מכן לקפל את תערובת הגבינה המוארת בחזרה לתוך חלבוני הביצה הנותרים. לבסוף, לקפל את ציפוי מוקצף מופשר.
פטל מחית בבלנדר או לחץ דרך מסננת.
מורחים חצי גבינה רכה מילוי לתוך קרום מקורר.
יוצקים חצי מחית הפטל מעל המילוי ומערבלים אותו עם סכין. חזור עם מילוי הנותרים מחית פטל. להקפיא עד המשרד.