מערבולת תות קפוא
מערבולת תות קפוא נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה צדדית. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חלבונים, מיץ לימון, מרמלדה תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פרוזן יוגורט מערבולת תות, מערבולת פטל פרוזן יוגורט, ו עוגת יוגורט קפוא מערבולת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מערבבים סוכר ומים בסיר; מביאים לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 23
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבוני ביצה, מכים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מניחים 4 כוסות תותים, מיץ לימון ווניל במעבד מזון או בלנדר, ומעבדים במשך 1 דקה או עד חלקה. מסננים את תערובת תות דרך מסננת על קערה גדולה; להשליך זרעים. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת תות; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת.
מניחים 4 כוסות תותים, ריבה, וליקר במעבד מזון או בלנדר; תהליך במשך 1 דקה או עד חלקה.
טפטוף 1/2 כוס רוטב על תערובת ביצה לבן; עתודה הנותרים 1/2 כוסות רוטב. רוטב מערבולת לתוך תערובת ביצה לבן באמצעות קצה של סכין. כיסוי; להקפיא עד המשרד.
מגישים עם רוטב הנותרים גרגרים פרוסים.