קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

מפות בריטיות מסורתיות

מפות בריטיות מסורתיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ראפ בריטי מסורתי. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מים, נקניקיות לארוחת בוקר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת אנקות בריטית מסורתית יום ראשון Simnel, זין מנוקד! פודינג ספוג פירות מאודה בריטי מסורתי, ו לחם עגבניות מוגז מטוגן מוגז באפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את 2/3 כוס חלב ומים בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל במשך 30 שניות; התערובת צריכה להיות פושרת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מפזרים את השמרים והסוכר על תערובת חלב מחומם ולתת לשבת עד מקציף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
לנפות את המלח עם הקמח לתוך קערה גדולה. מערבבים בעדינות את תערובת השמרים עם מזלג, ואז לשפוך על קמח; לערבב עם כף עץ עד צורות הבצק, ואז ללוש את הבצק קלות עם הידיים. יוצרים את הבצק לכדור ומניחים אותו לקערה משומנת. מכסים במגבת תה ומניחים לבצק להכפיל את גודלו, כ-90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 218°. אגרוף למטה את הבצק ולחלק אותו ל 8 מנות. צור אלה לתוך אליפסות, ולהגדיר אותם על תבנית האפייה, משאיר כמה שיותר מקום ביניהם. מכסים בניילון נצמד, ומוודאים שהעטיפה נוגעת בבצק כדי למנוע היווצרות עור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
תן לעלות במשך 15 דקות נוספות.
6
הסר ניילון נצמד, ואז מברשת צמרות וצדדים של הכפות עם חלב כף הנותרים, ומפזרים קמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
אופים עד הכיפות נפוחות וזהב, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר על מתלה. Baps הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות מאוחסן בשקית ניילון או מיכל מכוסה בטמפרטורת החדר עד יומיים. לחמם בתנור 350° במשך 5 דקות כדי לרענן. השתמש באפס לכריכים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)