קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

מפות בריטיות מסורתיות

מפות בריטיות מסורתיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ראפ בריטי מסורתי. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מים, נקניקיות לארוחת בוקר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת אנקות בריטית מסורתית יום ראשון Simnel, זין מנוקד! פודינג ספוג פירות מאודה בריטי מסורתי, ו לחם עגבניות מוגז מטוגן מוגז באפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את 2/3 כוס חלב ומים בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל במשך 30 שניות; התערובת צריכה להיות פושרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים את השמרים והסוכר על תערובת חלב מחומם ולתת לשבת עד מקציף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
לנפות את המלח עם הקמח לתוך קערה גדולה. מערבבים בעדינות את תערובת השמרים עם מזלג, ואז לשפוך על קמח; לערבב עם כף עץ עד צורות הבצק, ואז ללוש את הבצק קלות עם הידיים. יוצרים את הבצק לכדור ומניחים אותו לקערה משומנת. מכסים במגבת תה ומניחים לבצק להכפיל את גודלו, כ-90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תהתה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 218°. אגרוף למטה את הבצק ולחלק אותו ל 8 מנות. צור אלה לתוך אליפסות, ולהגדיר אותם על תבנית האפייה, משאיר כמה שיותר מקום ביניהם. מכסים בניילון נצמד, ומוודאים שהעטיפה נוגעת בבצק כדי למנוע היווצרות עור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תן לעלות במשך 15 דקות נוספות.
6
הסר ניילון נצמד, ואז מברשת צמרות וצדדים של הכפות עם חלב כף הנותרים, ומפזרים קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
אופים עד הכיפות נפוחות וזהב, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר על מתלה. Baps הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות מאוחסן בשקית ניילון או מיכל מכוסה בטמפרטורת החדר עד יומיים. לחמם בתנור 350° במשך 5 דקות כדי לרענן. השתמש באפס לכריכים.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®