מפות בריטיות מסורתיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ראפ בריטי מסורתי. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מים, נקניקיות לארוחת בוקר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת אנקות בריטית מסורתית יום ראשון Simnel, זין מנוקד! פודינג ספוג פירות מאודה בריטי מסורתי, ו לחם עגבניות מוגז מטוגן מוגז באפס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את 2/3 כוס חלב ומים בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל במשך 30 שניות; התערובת צריכה להיות פושרת.
מפזרים את השמרים והסוכר על תערובת חלב מחומם ולתת לשבת עד מקציף, על 3 דקות.
לנפות את המלח עם הקמח לתוך קערה גדולה. מערבבים בעדינות את תערובת השמרים עם מזלג, ואז לשפוך על קמח; לערבב עם כף עץ עד צורות הבצק, ואז ללוש את הבצק קלות עם הידיים. יוצרים את הבצק לכדור ומניחים אותו לקערה משומנת. מכסים במגבת תה ומניחים לבצק להכפיל את גודלו, כ-90 דקות.
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 218°. אגרוף למטה את הבצק ולחלק אותו ל 8 מנות. צור אלה לתוך אליפסות, ולהגדיר אותם על תבנית האפייה, משאיר כמה שיותר מקום ביניהם. מכסים בניילון נצמד, ומוודאים שהעטיפה נוגעת בבצק כדי למנוע היווצרות עור.
תן לעלות במשך 15 דקות נוספות.
הסר ניילון נצמד, ואז מברשת צמרות וצדדים של הכפות עם חלב כף הנותרים, ומפזרים קמח.
אופים עד הכיפות נפוחות וזהב, כ 15 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר על מתלה. Baps הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות מאוחסן בשקית ניילון או מיכל מכוסה בטמפרטורת החדר עד יומיים. לחמם בתנור 350° במשך 5 דקות כדי לרענן. השתמש באפס לכריכים.