קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

מפלצת עוגיות IV

מפלצת עוגיות IV
זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. לכי לחנות ותקני אגוזי פקאן, סודה לשתיה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 22%. נסו עוגיות מפלצתיות לכבוד עוגיפלצת (והשותפות החדשה של רחוב סומסום עם HBO!), מפלצת אצווה של Nif של עוגיות מפלצת, ו עוגיות מפלצת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מרגרינה בקערה גדולה. עם מערבל חשמלי, קרם במשך 30 שניות. עצור וקלף קערה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים סוכרים ושמנת במשך 2 דקות. עצור וקלף קערה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים ביצים, וניל, וסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מערבבים במשך 2 דקות. קערת גירוד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, פירורי קרקר גרהם, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מערבבים על נמוך במשך 1 דקה.
7
להוסיף שיבולת שועל ומערבבים על נמוך במשך 1 עד 1 1/2 דקות, עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
8
מוסיפים שוקולד ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
9
מערבבים על נמוך במשך 30 שניות, רק עד מעורבב.
10
טיפה על ידי כפית מעוגלתעל גבי גיליונות אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 8 עד 10 דקות. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®