מפציץ הבטן דרלי
ייתכן ש "מרביץ הבטן" הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 966 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. לכי לחנות וקחי אפונה, אגוז מוסקט, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ד " ר פלפל עם ציפוי קמח מבושל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו Blackberry-buster Parfait, המבורגר באסטר בטן הוואי, ו מרק מיסו (באסטר שומן בטן) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הסלמי לפרוסות עדינות ומתחילים לטגן אותם בחום בינוני pan.In מחבת נפרדת, קיטור האפונה רק לכמה דקות עד שהם כמעט עשו.
מוסיפים את הצנוברים למחבת עם הסלמי. מטגנים במשך כמה דקות עד שהצנוברים הופכים מעט חומים.
מוסיפים את היין הלבן ואת הקרם תוך ערבוב באפונה.מרתיחים את הפסטה עד כמעט מוכן.
מסננים פסטה ומערבבים במחבת עם סלמי, צנוברים, שמנת ויין.
מוסיפים קצת מלח, פלפל, אגוז מוסקט ופלפל לתערובת.