מפרץ מקסיקו גאמבו
מתכון מפרץ מקסיקו גאמבו יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 45 דקות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 9 . מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. גשו לסופר וקנו סנאפר עור, שרימפס, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו Gumbo חוף המפרץ, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח במחבת ברזל יצוק 9 אינץ'; לבשל מעל חום בינוני 20 דקות או עד השחמה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. (אם הקמח חומים מהר מדי, להסיר אותו מהחום, ומערבבים עד שהוא מתקרר.)
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, פלפל, סלרי ושום; מטגנים 8 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים במיה ועגבניה; מכסים ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים, תיבול Cajun-Creole, מיץ צדפות, ועלי דפנה, ומביאים לרתיחה. בהדרגה להוסיף קמח משחימים, ערבוב עם מקצף. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, במשך 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בצל ירוק, סרטנים ושרימפס; מבשלים 10 דקות או עד מאכלי ים נעשה. מערבבים ברוטב חם; להשליך עלי מפרץ.
הערה: מיכל אחד (8-אונקיה) בחר צדפות, לא מצורפות, ניתן להחליף לסרטנים, אם תרצה בכך.