מצה ברי עם דובדבנים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מצה בריי עם דובדבנים קלויים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם מיץ תפוזים, מצות, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מצה ברי עם אגס ודובדבנים חמוצים יבשים, מצה בריי מוארת aka מצה מטוגנת, ו מצה בריי.
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.מערבבים את כל המרכיבים יחד בצלחת פאי 9 אינץ ' ומפיצים את הדובדבנים לשכבה אחת. צולים, ערבוב מדי פעם, עד הדובדבנים מתרככים, עסיסיים, מבעבע, כ -20 דקות.
מניחים את חתיכות המצות בתבנית אפייה של 13 על 9 אינץ ' ומפיצים אותם לשכבה זוגית.
מוסיפים את המים ומערבבים בעדינות עד שהחתיכות לחות באופן שווה.
בואו לשבת עד המים נספג, על 1 עד 2 דקות.
לטאטא את הביצים ומלח בקערה בינונית עד הביצים נשברות.
יוצקים את תערובת הביצים על המצות הריכות ומערבבים לשלב.ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית עד הקצפה.
הוסף את תערובת המצות, באמצעות מרית גומי, לחץ עליו לתוך שכבה אפילו. קוק undisturbed עד התחתון הוא חום זהוב ואת התערובת מוגדרת, על 5 עד 7 minutes.To פליפ, להחליק את brei על צלחת גדולה.
מניחים צלחת גדולה שנייה במהופך מעל brei ולהפוך אותו על הלוח השני. החלק את brei בחזרה לתוך המחבת ולעצב אותו מחדש במידת הצורך עם מרית גומי. מבשלים עד הצד השני הוא חום זהוב, על 7 עד 8 דקות יותר.החלק את המצות בריי על קרש חיתוך לחתוך אותו לתוך טריזים.
מעבירים את הדובדבנים הקלויים והמיצים שלהם לקערת הגשה.
מגישים את המצות ברי חם, מעבירים את הדובדבנים הקלויים, וקינמון וסוכר (אם משתמשים), בצד.