מק וגבינה בסגנון הנווד
בסגנון הנווד מק וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. 103 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך גבינה מתפוררת, חלב, פסטה פוזילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הפוזילי, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה.
ממיסים את המרגרינה בסיר גדול על חום בינוני; מבשלים את הבצל במרגרינה המומסת עד שקוף, כ 5 דקות.
לטאטא את הקמח לתוך תערובת הבצל; לבשל 1 דקה יותר. לאט לאט לשפוך את החלב לתוך התערובת תוך לטאטא עד החלב משולב לחלוטין.
מוסיפים את מזון הגבינה, הגבינה הכחולה, גבינת צ ' דר, מלח, פלפל וחרדל; מבשלים ומערבבים ללא הרף את הגבינה נמסה והתערובת עבה; מקפלים את הפסטה לתערובת.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת תבשיל מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון מתחיל חום, כ 20 דקות.