מקלובה צמחונית (אורז בשכבות עם עגבניות, חצילים וכרובית)
מקלבה צמחונית (אורז בשכבות עם עגבניות, חצילים וכרובית) נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, עגבניות, כורכום טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פרמזן חצילים בשכבות (צמחוני), חציל קארי אדום וכרוב מעל כרובית "אורז" # EatHealthy15, ו לטרוף טופו מקסיקני עם אורז כרובית וכרוב {Gf, פחמימות נמוכות, צמחוני + סופר פשוט }.
הוראות
1
התאם מדפים לתנור למיקומים בינוניים וחמם מראש תנור ל 204°. לכסות אורז עם מים, מערבבים ב 1 כפית מלח, ולתת להשרות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
מערבבים יחד כורכום, קינמון, כמון, כוסברה, וציפורן בקערה קטנה. בקערה גדולה, לזרוק פרוסות חצילים עם 3 כפות שמן, 1/3 של תערובת התבלינים, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אורזו או פסטה בצורת אורז
כורכום
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מניחים חצילים על שני גליונות אפייה rimmed וצלי, מפנה פרוסות פעם אחת, עד חצילים משחימים ומכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
בקערה גדולה, לזרוק כרובית עם 2 כפות שמן, 1/3 של תערובת התבלינים, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
זיתים בשלים שלמים
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
הניחו כרובית על תבנית אפייה מעוטרת וצלו, תוך ערבוב פעם אחת, עד שהכרובית משחימה ומכרז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
להרכיב את maqluba: בשורה התחתונה של תנור הולנדי עם מעגל נייר קלף, ואז מברשת נייר וצדדים של סיר עם חמאה מומסת. להרכיב פרוסות עגבניות במעגל, מכסה את תחתית הסיר וחופף את הפרוסות כמו שאתה הולך. בצע עם החצילים. מסדרים כרובית על חציל.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
זיתים בשלים שלמים
אורזו או פסטה בצורת אורז
(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
מסננים אורז ביסודיות, ואז להפיץ על כרובית. מערבבים תערובת תבלינים הנותרים 1 כפית מלח לתוך מלאי ירקות, ושופכים על אורז. פיזור חתיכות שום מעל.
מניחים סיר על חום גבוה ומביאים מלאי לרתיחה, ואז להפחית את החום לנמוך. מכסה סיר עם מכסה הדוק הולם ומבשל במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, להסיר סיר מחום, להסיר את המכסה, לעטוף מגבת תה נקי מעל הסיר, ולהחליף במהירות את המכסה, לתת צלחת להגדיר במשך 10 דקות. במהירות להפוך צלחת אורז על מגש עגול גדול; לא להסיר סיר במשך 2-3 דקות.