מקלות גבינה מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מקלות גבינה מטוגנים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 28 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, אופציונלי: רוטב מרינרה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מקלות גבינה מטוגנים, מקלות גבינה מטוגנים, ו מקלות גבינה מוצרלה מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים גבינה לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ'.
להניח פרוסות שטוח לחתוך חצי לאורכו.
מערבבים היטב קמח ופלפל אדום.
מערבבים היטב פירורי לחם ופטרוזיליה בקערה אחרת. לטבול מקלות גבינה בביצים מכות. לדלות בתערובת קמח. לטבול גבינה מצופה בביצה שוב; לדלות בתערובת פירורי לחם, הקשה בחוזקה כך פירורים לדבוק.
מניחים מקלות גבינה על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה ומקפיאים לפחות 30 דקות.
מקלות גבינה מטגנים בשמן עמוק 375 מעלות עד חום זהוב.
מגישים מיד עם רוטב מרינרה, אם תרצה.