קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד כפול

עוגת גבינה עם שוקולד כפול
עוגת גבינה עם שוקולד כפול לוקחת בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלב, תמצית vanillan, שמנת חמוצה סיר, סוכר גלגלית הזהב. 1998 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת גבינה עם שוקולד כפול, עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה, ו כוסות עוגת גבינה עם שוקולד כפול.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קו הבסיס של פח springform 25cm עם אפיית קלף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
מערבבים את פירורי חמאה וביסקוויט מותכים עד מעורבב היטב, ולאחר מכן לחץ בחוזקה על בסיס הפח.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הפעל טמפרטורת תנור עד 240C / מאוורר 220C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מקציפים את גבינת שמנת וסוכר עם מקציף חשמלי עד חלקה וקרם, ואז לטאטא את הקקאו, וניל, טיה מריה, ביצים, שמנת חמוצה וחצי שוקולד נמס. מערבבים מספיק חלב לתוך השוקולד שנותר כדי להפוך את עקביות רוטב, ולאחר מכן להפריש עד מוכן לקשט את עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
שים קצת חמאה מומסת על נייר מטבח ולהשתמש בו כדי חמאה הצדדים של פח העוגה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
8
יוצקים את תערובת הגבינה, ולאחר מכן להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9
אופים עבור 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את החום עד 110c/מאוורר 90c/גז עבור 25-30 דקות. המילוי צריך להיות מוגדר, אבל עם לנענע במרכז. כבה את התנור, פתח את הדלת סדק, ואז להשאיר את עוגת הגבינה להתקרר בתנור במשך 2 שעות. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כדי לקשט את עוגת הגבינה, בזהירות להסיר אותו מן הפח ולפשט את הנייר בטנה מהבסיס. מקציפים קלות את השמנת עד שהיא רק מחזיקה את צורתה, ואז מערבלים אותה על גבי טפטוף עם רוטב שוקולד שמור, גלי הרוטב דרך השמנת עם קצה כף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
לשמש כפי שהוא או ערימה עם תלתלי שוקולד. כדי להפוך את תלתלי שוקולד: להפעיל קולף תפוחי אדמה מסתובב בחוזקה במורד החלק האחורי של לוח שוקולד, כך תלתלים של פתיתי שוקולד הרחק מהבר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף