מקלות דגים אפויים
גשו לסופר וקנו קמח מאפה תבואה, מלח כשר ופלפל טחון, לחם תבואה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: מקלות דגים אפויים למוני, מקלות דגים אפויים בתנור, ו מקלות דגים אפויים ברוטב טרטר.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מלח ופלפל את מקלות הדגים.
מניחים את הקמח על צלחת מעוטרת ומתבלים עם השום, מתערבבים עם מזלג ומניחים בצד.
מניחים את הלחם ועשבי תיבול (אם משתמשים) במעבד מזון ודופק עד אחיד, אבל לא קטן מדי. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את פירורי הלחם לתבנית אפייה רדודה או צלחת מעוטרת ומניחים בצד.
לטאטא את הביצה ו 1 כף מים בקערה בינונית. לדלות חתיכת דגים בקמח, בעדינות לנער את עודף, ולאחר מכן לטבול את הדגים בתערובת הביצה, ואז פירורי הלחם, בעדינות לחיצה לתוך הפירורים. חזור עם חתיכות הדגים שנותרו.
מניחים מדף קירור מתכת על גבי תבנית אפייה, וערפל עם שמן זית.
מניחים את מקלות הדגים על המדף ואופים עד הדג מבושל דרך, על 12 דקות. (עבור אפילו בראונינג, אתה יכול להפוך את הדגים על פני מחצית זמן הבישול לרסס את הצד השני עם שמן זית.)
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה