מקלות דגים פריכים עם סלט כרוב
מקלות דגים פריכים עם סלט כרוב הוא pescatarian ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה מ realsimple.com יש 58 אוהדים. אם יש לך קמח, קרם, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. נסו מקלות דגים פריכים, מקלות דגים פריכים, ו מקלות דגים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמנת החמוצה,חומץ, מלח כפית, ופלפל כפית.
מוסיפים את הכרוב והגזר וזורקים היטב.מתבלים את הטילפיה עם כפית מלח ופלפל כפית.
מניחים את הקמח בקערה בינונית, את הביצים בקערה בינונית שנייה, ואת panko בקערה בינונית שלישית. מעיל אמנון עם הקמח (הקשה על כל עודף), לטבול את הביצים (רועד את כל עודף), ואז מעיל עם panko (לחיצה בעדינות כדי לעזור לו לדבוק).
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את אמנון בקבוצות עד מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך.
מגישים עם קטשופ וסלט כרוב.