מקלות לחם גבינת שום
מקלות לחם גבינת שום עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, נבט חיטה, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו מקלות לחם גבינת שום, מקלות לחם תוצרת בית עם מטבל גבינת שום, ו מקלות לחם שום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1-1 / 2 כוסות קמח, נבט חיטה, שמרים ומלח. בסיר, מחממים את המים,1 כף שמן ודבש ל 120 * -130*.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 4-6 דקות. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
להתגלגל לתוך 15 אינץ'. איקס 10-אין. מלבן.
מעבירים ל -15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. אפיית מחבת; עיתונות בצק לקצוות של פאן.
מפזרים פטרוזיליה, בזיליקום ושום. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 425. במשך 10 דקות.
אופים 3-5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה והלחם חום זהוב.