דלעת סקווש-מרק כרישה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לך לחנות ותביא כרישה, מים, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק כרישה דלורית, דלעת סקווש כרישה כרישה, ו מיץ תפוחים, כרישה ודלורית.
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף את הראש בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף כרישה; לטגן 5 דקות או עד מכרז. מערבבים שום, סקווש, 2 כוסות מים, מרק, מלח ופלפל שחור; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד סקווש הוא רך.
מניחים חצי תערובת סקווש בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה על הפתח במכסה הבלנדר (כדי למנוע התזות). להתמזג עד חלקה.
יוצקים מרק מחית לתוך קערה. חזור על הליך עם שאריות תערובת סקווש.
יין הערה: המרקם הקרמי של מרק מחית תואם היטב עם שרדונה שמנמן אבל פריך כמו J. J. Vincent Bourgogne Blanc (15$). זה עשיר כראוי, עגול ופירותי, עם טעמים חמאתי בעדינות וחומציות טובה כדי לאזן את המתיקות הטבעית של הסקווש. - ג ' פרי לינדנמות