מקלות קישואים פריכים עם מטבל זית
מקלות קישואים פריכים עם מטבל זית הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 623 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קישואים, זיתים של קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מקלות לחם גן הזית, מקלות דגים פריכים, ו מקלות דגים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא 1 כוס הקמח עם הבירה בקערה גדולה עד חלקה.
יוצקים דרך מסננת לתוך קערה אחרת ולתת לעמוד במשך 1 שעה. רזה עם בירה נוספת רק לפני הטיגון, במידת הצורך. זה צריך להיות עקביות של בלילת פנקייק.
בינתיים, מערבבים את המיונז עם הזיתים ומיץ לימון בקערה קטנה. רזה עם 1 עד 2 כפות מים, אם אתה רוצה. שמור מכוסה במקרר עד מוכן לשרת את הקישואים. בערך 114 כוס.
חותכים את הקישואים למקלות שמודדים ברוחב 3/4 אינץ 'ואורך 4 אינץ'.
חום 3 עד 4 אינץ ' של שמן בסיר עמוק גדול עד טיגון עמוק שומן מגיע 360 מעלות F.
שלב את הקמח 1/2 כוס הנותרים עם מלח ופלפל בקערה רדודה או צלחת עוגה.
מוסיפים את הקישואים וזורקים כדי לכסות בקמח.
העברת מסננת ולנער כדי להסיר עודף קמח. עבודה בקבוצות, טבילה בבלילה, לתת עודף לטפטף. מטגנים עד חום זהוב פריך, על 3 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח.
מגישים את מיונז הזית בצד לטבילה.