קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

מקצפת שנטילי עם פירות יער קלויים

מקצפת שנטילי עם פירות יער קלויים
מקצפת שנטילי עם פירות יער קלויים נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצי ליטרים אוכמניות, קרם של טרטר, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 6 שעות ו-30 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 89 אוהדים. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו מקצפת שנטילי, פירות יער טריים בשלים עם קרם שנטילי, ו מרנג קקאו עם פירות יער (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 200 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. באמצעות זכוכית קטנה ועיפרון, לצייר 4 (3 1/2 אינץ') מעגלים על כל פיסת נייר. הפעל את הנייר עם הפנים כלפי מטה על סדיני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה, קרם של טרטר, ומלח במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
סיגליותסיגליות
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
להוסיף 2/3 כוס הסוכר ולהמשיך להכות במהירות גבוהה עד החלבונים ביצה טופס פסגות נוקשות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
4
להקציף בוניל. בזהירות לקפל את הסוכר 1/3 כוס הנותרים לתוך מרנג. עם קצה מאפה גדול בצורת כוכב, צינור דיסק של מרנג בתוך כל מעגל. צינור שכבה נוספת סביב הקצה כדי ליצור את הצדדים של הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
אופים במשך 2 שעות, או עד meringues יבש פריך אבל לא השחמה. לכבות את החום ולאפשר מרנג לשבת בתנור במשך 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
להגשה, מניחים כל מקצפת על צלחת נפרדת ומעל הקליפה עם פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
7
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
8
מניחים את התותים, פטל, אוכמניות אוכמניות על מחבת גיליון לזרוק עם זרעי שעועית סוכר וניל. צלי בתנור במשך 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית