מקרוני בשר וספגטי של לורי
. נסו רוטב יום ראשון ומקרוני (ספגטי, באמת), פשטידת העוף של לורי, ו חזיר ברביקיו סיני של לורי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני עם מים מומלחים רותחים לבשל פסטה מקרוני עד אל דנטה.
במחבת גדולה לבשל המבורגר ובצל עד חום.
מוסיפים מיונז ורוטב ספגטי; מערבבים היטב.
מוסיפים מקרוני מנוקז ומבושל, מבשלים על ערבוב חום בינוני מדי פעם עד מחומם דרך.
כדי לשרת, יוצקים תערובת לקערה גדולה ומגישים עם גבינת צ ' דר גרוסה.