מקרוני וארבע גבינות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וארבע גבינות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 384 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו 2 כפית שפשף מרווה, פלפל, גבינת צ'דר, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במרגרינה המקל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Ooey-דביק חמאת בוטנים-בראוניז שוקולד כקינוח. נסו מקרוני ו 4 גבינות, מקרוני וגבינות רבות, ו מקרוני עם גבינות פונטינן וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים 5 דקות או עד כמעט רך.
מסננים ושוטפים במים קרים.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס טופס. תניח בצד.
להביא חלב ועלי דפנה לרתיחה בסיר קטן.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. השליכו את עלי המפרץ. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח בקערה קטנה; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים גבינות, מלח ופלפל; ערבוב עד גבינות להמס.
יוצקים רוטב גבינה על פסטה; מערבבים היטב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים פירורי לחם, מרווה וחמאה בקערה; לזרוק עם מזלג.
מפזרים תערובת פירורי לחם על תערובת פסטה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.