תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל האולטימטיבי מק וגבינה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם panko, גבינת פונטינה, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בינתיים, ב סיר 4 ליטר או תנור הולנדי, להמיס 1/2 כוס חמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
להוסיף שום; לבשל 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות. עם מקציף חוט, מערבבים בקמח ומלח עד חלקה. להגדיל את החום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא חלקה תוססת. מערבבים בהדרגה בחלב.