מקרוני וגבינה אולטימטיבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל האולטימטיבי מק וגבינה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם panko, גבינת פונטינה, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, ב סיר 4 ליטר או תנור הולנדי, להמיס 1/2 כוס חמאה על אש נמוכה.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות. עם מקציף חוט, מערבבים בקמח ומלח עד חלקה. להגדיל את החום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא חלקה תוססת. מערבבים בהדרגה בחלב.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים בגבינות. מבשלים עד מומס, ערבוב מדי פעם. מערבבים פסטה ופטרוזיליה לתוך רוטב גבינה.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה.
ב 6 אינץ ' מחבת, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני גבוה; מערבבים פירורי לחם. מבשלים ומערבבים עד פירורים הם חום זהוב.
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד מבעבע.