מקרוני וגבינה אפויים של אמא
מקרוני וגבינה אפוי של אמא דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא מרק גבינת צ'דר מרוכז, גבינת קולבי, מקרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 88%. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה אפויים של קים, ו מקרוני וגבינה אפויים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מניחים מקרוני בצלחת תבשיל 2 ליטר. מערבבים במרק גבינה וחלב עד בשילוב טוב.
אופים 25 עד 30 דקות, או עד גבינה הוא חום תוסס.