מקרוני וגבינה חריפים עם נקניקיית צ'וריסו
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, מקרוני חריף וגבינה עם נקניקיית צ'וריסו עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, מלח ופלפל, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: נקניק מקרוני וגבינה, מטבל גבינת צ'וריסו פיקנטי, ו צ'וריסו חריף-כדורי גבינה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מבשלים את הפסטה במים מומלחים רותחים עד אל דנטה.
מוסיפים את עגבניות השרי למגש, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
אופים 20 דקות, עד שמנמנים ומרככים בעליל.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
קולים את הצ ' וריסו במחבת מטגן עד שהוא פריך.
ממיסים 6 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים קמח, תוך ערבוב במשך 1 דקה.
מקציפים את החלב המחומם ומביאים לרתיחה. המשך לטאטא כל הזמן. מערבבים תוך כדי הוספת החרדל, הרוטב החם והווסטרשייר. מערבבים פנימה את הגבינה; שומרים 1/2 כוס לציפוי. התערובת תתעבה ככל שהחום יגדל.
יוצקים את הפסטה המרוקנת לרוטב הגבינה ומערבבים היטב.
מוסיפים לתבשיל קדירה של 3 ליטר.
מוסיפים את הצ ' וריסו ועגבניות השרי הקלויות. למעלה עם גבינה שמורה והבצל המטוגן.
אופים במשך 35 דקות. ניתן להכין קדימה, לכסות ולקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני האפייה אם בקירור.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם בחירה מצוינת למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. ונטוריני בלדיני מרקזה מנודורי למברוסקו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![ונטוריני בולדני מרקיז מאנודורי לאמברוסקו]()
ונטוריני בולדני מרקיז מאנודורי לאמברוסקו
תערובת הרמונית של זני למברוסקו מרני, מאסטרי, סלמינו וגרספרוסה, הגדלים על קרקעות חוליות חימר. הענבים נקצרים בעשרת הימים הראשונים בספטמבר. שיטת צ ' ארמט קצרה. פירותי ומתובל בצורה נעימה, נזכר בבשמים סגולים פראיים ודובדבנים רכים עם ניחוח חריף עדין של ציפורן ופלפל. בעל גוף בינוני עם טאנין תוסס; מאוזן, רענן ומעודן מאוד. אורגני מוסמך.תערובת: 25% למברוסקו מרני, 25% למברוסקו מאסטרי, 25% למברוסקו סלמינו, 25% למברוסקו גרספרוסה