מקרוני וגבינה מהודר אבל קל
מקרוני וגבינה מהודר אבל קל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קליפות פסטה, מלח ופלפל טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את הבצל לקוביות בסיר גדול של מים מלוחים קלות; מביאים לרתיחה. לבשל את הפסטה עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות; לנקז.
מעבירים את הבצל והפסטה לתבשיל; מתבלים במלח, פלפל ומלח שום. מערבבים את החמאה ואת הסוכר החום לתוך תערובת הפסטה עד החמאה נמסה.
מוסיף את מרק גבינת צ 'דר, גבינת Havarti, גבינת פרמזן ו 1/3 כוס גבינת צ' דר; מערבבים היטב.
מפזרים גבינת צ ' דר שנותרה מעל המנה.
אופים בתנור שחומם מראש על 45 דקות. שינוי הגדרת תנור "מטגן" ומבשלים עד העליון הוא חום זהוב, על 4 דקות.