מקרוני וגבינה מוצרלה
מקרוני גבינת מוצרלה הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מקרוני מרפק, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו סלט מקרוני עם Mozzarellan מעושן ו Proscuitto.
הוראות
מבשלים ולנקז מקרוני כפי שהורה על החבילה.
במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני. באמצעות מקציף, מערבבים בקמח, מלח ושום. מבשלים 2 עד 3 דקות, או עד התערובת מריחה אגוזים והוא מוזהב קלות, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
תוסיף חלב. המשך להכות עם whisk, גירוד התחתון של מחבת עד תערובת מתחמם לרתיחה.
הסר מהחום; להוסיף גבינה ובזיליקום. מערבבים עם להקציף עד חלקה. מערבבים במקרוני סחוט.
מגישים עם עלי בזיליקום נוספים אם תרצה.