מקרוני וגבינה מעושנים של שאנון
מקרוני וגבינה מעושנים של שאנון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 784 קלוריות. אם יש לך שמן זית, גבינת צ'דר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . מתכונים דומים: מקרוני וגבינה מעושנים, דלעת מעושן מקרוני וגבינה, ו צ'יפוטלה מעושן מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממלאים סיר במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים את המקרוני לתוך המים וחוזרים לרתיחה. מבשלים ומדי פעם מערבבים עד שהפסטה מבושלת דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות; לנקז.
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח לחמאה המומסת ומקציפים ללא הרף במשך 1 עד 2 דקות כדי להכין רביכה.
להקציף 2 כוסות חלב לתוך רביכה עד חלקה ולאחר מכן להוסיף את החלב שנותר. להעלות את החום בינוני גבוה ולהמשיך בישול ערבוב עד מעובה, אבל לא רותחים. מערבבים את הגודה, צ ' דר, שוויצרי, וגבינת פרמזן 1 כוס לתערובת; ברגע שהגבינות נמסו לחלוטין, מקפלים את המקרוני סחוט לתערובת למעיל.
יוצקים את תערובת המקרוני לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים 1/2 כוס גבינת פרמזן, פירורי הלחם, ופלפל קאיין יחד בקערה קטנה; מפזרים על המקרוני.
טפטוף שמן זית על פירורי הלחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד זהוב ותוסס, כ -30 דקות. אפשר לנוח 10 דקות לפני חיתוך.