מקרוני וגבינה של אמא
. אם יש לך גבינה אמריקאית, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 5 עד 7 דקות או עד רק פחות מ אל דנטה; לנקז.
בסיר גדול, שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים קמח בבת אחת ומערבבים במרץ עד בשילוב.
מוסיפים חלב קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שכל החלב משולב ורוטב הוא חלק. מערבבים בפלפל, גבינה ועגבניות אמריקניות. מערבבים עד גבינה מותכת תערובת חלקה (אם גבינה מתחילה להיצמד, להפחית את החום).
מקרוני מקום בתבנית אפייה 10x15.
יוצקים תערובת גבינה על מקרוני, ומפזרים פירורי לחם.
אופים 15 דקות, או עד העליון הוא זהב.