קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

מקרוני וגבינה של טניה סטובטופ

מקרוני וגבינה של טניה סטובטופ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה של טניה Stovetop. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 565 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, בצל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מקרוני וגבינה Stovetop, מקרוני וגבינה Stovetop, ו מקרוני וגבינה Stovetop (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיף את הבצל ו לטגן עד רך, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים קמח ומערבבים עד שהוא נראה דביק ומגיע לצבע בלונדיני זהוב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
7
לאט לאט לטאטא את החלב החם, להביא עד רתיחה, ולאפשר לתערובת להתעבות. מערבבים בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
בואו להתבשל על אש נמוכה במשך 5 דקות, עד עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף.
9
בהדרגה מערבבים את הגבינה קומץ בכל פעם. מוסיפים את הפסטה, מוודאים שהכל מכוסה ברוטב גבינה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה