מקרוני וגבינה של טניה סטובטופ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה של טניה Stovetop. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 565 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, בצל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מקרוני וגבינה Stovetop, מקרוני וגבינה Stovetop, ו מקרוני וגבינה Stovetop (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד רך, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים קמח ומערבבים עד שהוא נראה דביק ומגיע לצבע בלונדיני זהוב, כ 2 דקות.
לאט לאט לטאטא את החלב החם, להביא עד רתיחה, ולאפשר לתערובת להתעבות. מערבבים בחרדל.
בואו להתבשל על אש נמוכה במשך 5 דקות, עד עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף.
בהדרגה מערבבים את הגבינה קומץ בכל פעם. מוסיפים את הפסטה, מוודאים שהכל מכוסה ברוטב גבינה ומגישים חם.