מקרוני וגבינה של עכבר
מקרוני וגבינה של עכבר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 557 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו גבינה אמריקאית, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). חמאה תבשיל 1 1/2 ליטר. מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים מקרוני, ומבשלים עד לא ממש נעשה, על 6 דקות.
בסיר נפרד, להמיס את החמאה על חום בינוני. תערובת בקמח, אבקת חרדל, ופלפל עד חלקה. לאט לאט מערבבים בחלב, להכות את כל גושים.
מוסיפים את הגבינות האמריקאיות והמעובדות ומערבבים כל הזמן עד שהרוטב סמיך וחלק.
מסננים אטריות, ומערבבים אותם לרוטב הגבינה.
להעביר את התערובת לתבשיל מוכן.
מפזרים פירורי לחם מלמעלה.
מכסים את המנה, ואופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד שהרוטב סמיך ותוסס.