מקרוני עם סקווש קיץ, סלמי ורוטב עגבניות ריקוטה
מקרוני עם סקווש קיץ, סלמי ורוטב עגבניות ריקוטה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן בישול, מקרוני מרפק, עגבניות מיובשות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מקרוני W / סקווש, סלמי ברוטב עגבניות ריקוטה, דלעת ספגטי אפויה עם רוטב עגבניות וריקוטה, ו דלעת קיץ ספגטי ריקוטה פאי.
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את סקווש הקיץ, שום טחון, מלח, אורגנו ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיף את גבינת ריקוטה, עגבניות מיובשות, סלמי, והפלפל.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את המקרוני עד שזה עתה נעשה, על 8 דקות.
מסננים וזורקים את הפסטה עם הרוטב. למעלה עם הפרמזן.
עגבניות מיובשות: עגבניות מיובשות מצופות בשמן מגיעות בצנצנת וצריכות רק לנקז לפני השימוש. עגבניות מיובשות זמינות גם ללא שמן, בדרך כלל בשקיות צלופן. ניתן להחליף סוג אחד באחר.
המלצת יין: אנו מציעים לך לחפש יין לבן מרענן כדי להתאים עם זה מעורר השראה איטלקית. צלחת. פינו גריג ' יו או גאלסטרו מאיטליה ישרתו בצורה מעוררת הערצה.