מקרוני פסטו וגבינת עיזים
מקרוני פסטו וגבינת עיזים עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 844 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חצי-חצי, רוטב פסטו, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו גבינת עזים פסטו, גבינת עיזים מטבל פסטו, ו פיצת גבינת תאנה ועז עם פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 2 ליטר אפייה. מחממים את המטגן ומסדרים מדף על גבי.
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת קטנה על אש נמוכה. בקערה גדולה להוסיף את השום, בזיליקום, panko, ו 1/4 כוס הפרמזן.
מוסיפים את החמאה המומסת וזורקים כדי לשלב. שמור.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים בהתאם להוראות החבילה. בינתיים, לשים את חצי וחצי בסיר קטן ולהביא לרתוח על אש נמוכה. מבשלים עד מופחת מעט מעובה, על 5 עד 7 דקות.
להזמין 1/4 כוס מים בישול פסטה ולנקז את הפסטה.
שים את הסיר על אש נמוכה ולהוסיף את תערובת חצי וחצי. כאשר הוא רותח, מוסיפים את גבינת העזים ומקציפים עד חלקה.
מוסיפים את שאר הפרמזן ומקציפים עד מומסים.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים למעיל. מערבבים בפסטו, מי בישול שמורים, מלח ופלפל. מתבלים עם מלח נוסף ופלפל שחור טחון טרי, במידת הצורך.
יוצקים את תערובת הפסטה לתוך צלחת אפייה חמאה העליון עם תערובת panko. שים תחת המטאטא עד בועות התערובת ואת החלק העליון הוא השחמה, על 1 עד 2 דקות.
הסר מן broiler ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.