ריזוטו שיבולת שועל עם אפונה ופקורינו
ריזוטו שיבולת שועל עם אפונה ופקורינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חמאה, שיבולת שועל חתוכה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב שיבולת השועל לחתוך פלדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פלדה זנגביל לחתוך שיבולת שועל כקינוח. נסו צ'וריסו, פקורינו ואפונה, ריזוטו דלורית עם פנקטן ופקורינו, ו Orecchiette עם כרישה, אפונה, פקורינו (מתכונים דומים).