קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

מקרל גרבלקס עם מחית פלפל אדום קלוי

מקרל גרבלקס עם מחית פלפל אדום קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מקרל Gravlax עם מחית פלפל אדום קלוי. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, פילה מקרל, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו Gravad Max של נהר קוטג'(מקרל Gravlax), מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפעל אצבעות לאורך הצד הבשר של פילה; להסיר כל עצמות סיכה עם זוג פינצטה במטבח. הפעל פילה מעל; ציון העור על ידי ביצוע 4 (1 אינץ') חתכים לרוחב בכל פילה עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים מלח וסוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים 1 כף תערובת מלח על צד העור של כל פילה; לתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מסדרים חצי כוסברה בכוס 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית. מסדרים פילה בשכבה אחת, צד העור למטה, על גבי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים את תערובת המלח שנותרה על צד הבשר של פילה; למעלה באופן שווה עם שאלוט וספרי כוסברה הנותרים. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מניחים מחבת ברזל יצוק או אובייקט כבד אחר על גבי פילה כדי לשקול אותם; מקררים 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מחבת; להפריש. לחשוף פילה; לנקז כל נוזל שהצטבר. בזהירות להפוך פילה מעל; לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים מחבת או חפץ כבד על גבי פילה; מקררים 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 12 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
13
בואו לעמוד 10 דקות. פיל.
14
שלב פלפלים, 2 כפות עלי כוסברה, וחומץ במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
15
הסר מחבת מן פילה; להשליך לעטוף פלסטיק. לגרד ולזרוק כוסברה תערובת מלח; להשליך נוזל. באמצעות סכין חדה, להסיר את העור מפני פילה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
16
חותכים פילה לפרוסות 1/16 אינץ'.
17
מגישים עם פירה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.