מקרל גרבלקס עם מחית פלפל אדום קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מקרל Gravlax עם מחית פלפל אדום קלוי. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, פילה מקרל, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו Gravad Max של נהר קוטג'(מקרל Gravlax), מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
הפעל אצבעות לאורך הצד הבשר של פילה; להסיר כל עצמות סיכה עם זוג פינצטה במטבח. הפעל פילה מעל; ציון העור על ידי ביצוע 4 (1 אינץ') חתכים לרוחב בכל פילה עם סכין חדה.
מערבבים מלח וסוכר בקערה קטנה.
מפזרים 1 כף תערובת מלח על צד העור של כל פילה; לתת לעמוד 10 דקות.
מסדרים חצי כוסברה בכוס 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית. מסדרים פילה בשכבה אחת, צד העור למטה, על גבי כוסברה.
מורחים את תערובת המלח שנותרה על צד הבשר של פילה; למעלה באופן שווה עם שאלוט וספרי כוסברה הנותרים. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מניחים מחבת ברזל יצוק או אובייקט כבד אחר על גבי פילה כדי לשקול אותם; מקררים 24 שעות.
הסר מחבת; להפריש. לחשוף פילה; לנקז כל נוזל שהצטבר. בזהירות להפוך פילה מעל; לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק.
מניחים מחבת או חפץ כבד על גבי פילה; מקררים 24 שעות.
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 12 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
שלב פלפלים, 2 כפות עלי כוסברה, וחומץ במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
הסר מחבת מן פילה; להשליך לעטוף פלסטיק. לגרד ולזרוק כוסברה תערובת מלח; להשליך נוזל. באמצעות סכין חדה, להסיר את העור מפני פילה.
חותכים פילה לפרוסות 1/16 אינץ'.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.