קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרג'ולין קוקוס-שוקולד

מרג'ולין קוקוס-שוקולד
Marjolaine קוקוס-שוקולד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, הרום, החלבונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Majorly שיפור Marjolaine, לא בר תלוליות של אמא שלך-שוקו חם עם רום קוקוס, קוקוס קלוי וטפטוף שוקולד תוצרת בית, ו קרם הקוקוס של הרשי נשיקות & עוגות שוקולד עם ציפוי וניל קוקוס.

הוראות

1
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים קרם על שוקולד; להקציף עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
להקציף ברום. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 325°f. קו 17x11-inch מסגרת אפייה גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים קוקוס, 1/3 כוס סוכר, קמח, ומלח בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר נשאר; לנצח עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים תערובת קוקוס לתוך מרנג רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים מרנג באופן שווה על קלף על גיליון מוכן, מכסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4
אופים עד הזהב אור רק קפיץ לגעת, על 20 דקות (מרנג יהיה רך). מגניב לגמרי על תבנית אפייה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים קרם על שוקולד; להקציף עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
להקציף ברום.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
בואו זיגוג לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעובה ו להפיץ, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
מניחים גיליון נייר שעווה על משטח העבודה.
6
חותכים סביב קצוות של מקצפת כדי לשחרר. הפוך מרנג על נייר שעווה. לקלף קלף.
7
חותכים מרווה לרוחב במחצית, ואז לחתוך לאורכו בשלישים, ויוצרים שישה 8 1/2x3 2/3 אינץ ' מלבנים.
8
לחתוך חתיכת קרטון לתוך 8 1/2x3 2/3 אינץ מלבן; לכסות קרטון עם לסכל.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מניחים 1 מרנג מלבן על קרטון.
10
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח ganache רק עד בהיר יותר ומוצק מספיק כדי להפיץ. באמצעות מרית אופסט, להפיץ 3 כפות נדיבות ganache באופן שווה על מרנג. למעלה עם מלבן מרנג שני; לחץ כדי לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מרית אופסטמרית אופסט
11
מורחים 3 כפות גנאש מעל. חזור על הנוהל עם עוד 3 מלבני מרנג ונותר גנאש. למעלה עם הנותרים מלבן מרנג. עוגת צמרמורת עד ganache הוא מוצק, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
12
מניחים עוגה על המדף מעל תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
מורחים העליון ואת הצדדים של עוגה עם כמה זיגוג. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
מקום קערה עם זיגוג הנותרים במחבת של מים רותחים בקושי לחמם רק עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס לתוך זיגוג רושמים 32°.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
יוצקים זיגוג מעל העוגה, המאפשר זיגוג לטפטף למטה הצדדים, מתפשט באופן שווה על פני הצדדים. באמצעות מרית, לאסוף זיגוג עודף על גיליון; להפיץ על פני הצדדים של עוגה כדי לכסות. לחץ קוקוס קלוי על זיגוג מעל התחתון 1 אינץ ' של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
להעביר עוגה לצלחת. צמרמורת עד זיגוג מוגדר, לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.)
18
באמצעות סכין משונן, לחתוך לרוחב עוגה ל 8 פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
19
העבר לצלחות.
20
* זמין בכמה סופרמרקטים וחנויות מזון טבעי.