מרווה פסטו-שפשף עוף צלוי
מרווה פסטו שפשף עוף צלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 859 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 63 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, עוף צלוי, מרווה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו הודו צלוי שפשף מרווה, הודו צלוי מרווה עם רוטב לימון-ביי, ו חזיר צלוי עם מרווה ופסטה פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פסטו, לשלב הראשון 7 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
כדי להכין עוף, להסיר ולהשליך giblets וצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף פסטו תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול; אופים ב 450 במשך 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר עוף מהתנור); אופים עוד 1/2 שעות או עד שמדחום רושם 18
בואו לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.