מרנג אוכמניות שוקולד
מרנג אוכמניות שוקולד נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם שוקולד אופה, סוכר מגורען, חמוציות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת מרנג חמוציות, עוגת מרנג חמוציות, ו עוגת מרנג חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 93°. מכסים גיליון אפייה גדול בנייר קלף.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית 5 דקות או עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, מכה במהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
מוסיפים אבקת סוכר, 1 כף. בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. (מרנג יתחיל להפוך מבריק.) המשך להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים אוכמניות ושוקולד.
מורחים על תבנית אפייה מוכנה בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות של גיליון אפייה.
אופים 2 שעות. כבה את התנור.
בואו מרנג לעמוד בתנור במשך 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד מרנג הוא מקורר מיובש לחלוטין.
חתוך או שבור ל-24 חתיכות.