קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

מרנג קפה קרמל

מרנג קפה קרמל
אם יש לכם חלבונים ביצה 30 דקות, סוכר, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא משהו. נסו מרנג קפה, מרנג קפה מיני, ו מרנג קפה עם גלידת קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בשליש התחתון של תנור מחממים תנור ל 260°. ramekins שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מערבבים יחד 1 כוס סוכר ו 2 כפות אבקת אספרסו בקערה קטנה. לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
להוסיף תערובת סוכר קצת בכל פעם, מכות, ואז להגדיל את המהירות גבוהה ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מרנג כפית לתוך ramekins, ויצרו פסגות מתערבלות עדינות בצמרות. מסדרים ramekins על תבנית אפייה ואופים עד meringues הם מעט נפוח וצל כהה, 4 עד 5 דקות (meringues עדיין יהיה רך מאוד).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
להעביר ramekins למתלה מגניב 30 דקות, ואז להירגע לפחות 3 שעות. (Meringues יהיה deflate מעט למשוך מן הצדדים של ramekins.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מערבבים יחד 1/4 כוס מים הנותרים כף אבקת אספרסו בכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
להביא הנותרים 1/2 כוס סוכר הנותרים 1/4 כוס מים לרתיחה ב 1-עד 1 1/2-ליטר סיר כבד, ערבוב עד הסוכר הוא מומס ושטיפת כל גבישים מצד מחבת עם מברשת מאפה טבול במים. מרתיחים סירופ, בלי לערבב, בעדינות מסתחרר מחבת, עד תערובת הוא קרמל זהב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
הסר מהחום ושופך בזהירות בתערובת אספרסו (נוזל יהיה בועה וקיטור), ולאחר מכן מערבבים עד בשילוב טוב (במידת הצורך, מערבבים מעל חום נמוך עד הקרמל הוא מומס).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
4
מעבירים סירופ לקערה חסינת חום וקריר לטמפרטורת החדר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
ממש לפני ההגשה, לנצח קרם עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
טפטוף כל מרנג עם 1 כף סירופ העליון בנדיבות עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3
* זמין בחנויות מזון מיוחדות, כמה סופרמרקטים, ואת
4
קטלוג בייקר (800-827-6836; bakerscatalogue.com).
5
** זמין בכמה חנויות כלי בישול וכלי מטבח גשר (800-274-3435 או 212-688-4220).
1
* חלבוני הביצה במתכון זה לא יהיה מבושל באופן מלא, אשר עשוי להיות דאגה אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.* Meringues יכול להיות מקורר, מכוסה באופן רופף, עד 6 שעות.* סירופ יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר