מרסלה עוף Herbed
עוף Herbed Marsala עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך עגבניות מיובשות, קמח, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות המיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את קציצות העוף בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף פאונד עם פטיש בשר (או הצד השטוח של סכין השף) עד על 1/3 אינץ ' עבה.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
שים את הקמח על צלחת בינונית.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. לדלות את העוף בקמח כדי מעיל מלא, מתנער כל עודף.
מוסיפים את העוף למחבת ומטגנים עד מבושל לחלוטין חום זהוב, כ 4 דקות לכל צד.
להעביר מגש ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
מוסיפים 1/2 כוס של מרק, עגבניות מיובשות שמש רוזמרין לכל שאריות במחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 דקה כדי להשרות את העגבניות.
מוסיפים את הפטריות, 1/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים עד הפטריות רכות, כ 5 דקות.
מוסיפים את המרסלה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את מרק 1/4 הכוס הנותר ואת החמאה ומבשלים עד שהחמאה נמסה במלואה, כ -30 שניות.
כפית את תערובת פטריות ורוטב על העוף, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.