מרק אהויאמה קולומביאני
מרק אהויאמה קולומביאני דורש בסביבה 40 דקות מתחילתו ועד סופו. למרק הזה יש 126 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 10 . אם יש לכם חמאת בוטנים שמנת, בצל, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה מושלם עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קרמה דה אהוימן או קלבזה (מרק דלעת), כובע או דה אהויאמה (דלעת ממולאת או דלעת), ו מרק עוף קולומביאני.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, השום, אבקת הקארי ופתיתי הפלפל האדום. מבשלים עד שהבצל הפך שקוף, 5 עד 8 דקות.
מערבבים את ציר העוף והדלעת לתערובת הבצל. מבשלים את המרק על אש בינונית עד שהדלעת רכה כשנוקבים במזלג, כ -20 דקות. מכבים את האש ומערבבים פנימה את אגוז המוסקט, רוטב ווסטרשייר וחמאת הבוטנים.
מעבירים את התערובת בקבוצות לבלנדר או למעבד מזון; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מוזגים לאט את השמנת. מחממים מרק במידת הצורך, אך לא מרתיחים.
מגישים מעוטרים בפטרוזיליה.