מרק אורז בר
מרק אורז בר הוא מנה עיקרית שמגישה 6. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 262 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים דורש ורמוט, גזר, פטרוזיליה וחלב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק אורז בר, מרק אורז בר, ו מרק אורז בר.
הוראות
בסיר בינוני, להרתיח אורז במים 30 דקות.
מסננים, שוטפים ומניחים בצד.
בינתיים, בסיר מרק גדול, ממיסים חמאה על אש בינונית. מבשלים בצל בחמאה עד שקוף. מערבבים קמח בבת אחת ליצירת רוקס. מערבבים מרק, מעט בכל פעם, ומבשלים עד להסמכה קלה. מערבבים גזר, חזיר, חלב, פטרוזיליה ואורז שמור. מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות.
מערבבים פנימה ורמוט ומבשלים עוד 30 דקות.