מרק אורז בר שמנת
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק אורז בר שמנת. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. מנה אחת מכילה 23 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קמח, גזר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק אורז בר שמנת, מרק אורז בר שמנת, ו מרק אורז בר שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז לפי הוראות על חבילה, השמטת מלח.
בינתיים, לבשל ומערבבים בייקון בסיר גדול על חום בינוני עד פריך.
הסר מחבת עם כף מחורצת, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מוסיפים בצל וגזר לטפטופים במחבת; מבשלים 5 דקות. או עד פריך במכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקמח; לבשל ומערבבים 1 דקות.
מוסיפים מרק; מערבבים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות; מבשלים על חום בינוני-נמוך 10 דקות. או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם. מערבבים באורז, ממרח גבינת שמנת ופלפל. מבשלים ומערבבים 3 דקות. או עד גבינת שמנת נמסה מרק מעובה. מוסיפים חצי בייקון. מרק מצקת לתוך קערות מרק; העליון עם בייקון שנותר עירית.