מרק אספרגוס חווה צרפתי
מרק אספרגוס צרפתי החווה נטול גלוטן, וללא לקטוז מרק. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מרק ירקות, כרישה, שמנת מבוססת קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו חווה פטריות לבביות, אספרגוס וקיש בייקון, מרק אספרגוס תפוחי אדמה, ו מרק סרטנים אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את האספרגוס לקצץ את התחתון 1/2 אינץ מהגבעולים. חותכים ומניחים בצד את הקצוות, וקוביות הגבעולים לחתיכות 1/2 אינץ'. לקצץ את השורשים מן הכרישה, ולאחר מכן לקצץ את העליון 4 סנטימטרים מן העלים הירוקים בקצה השני. פורסים את הכרישה לשניים ורצים מתחת למים קרים, דוחפים בעדינות את העלים כדי לשטוף כל חצץ. כאשר כרישה נקייה, פרוסה אותו לפרוסות 1/4 אינץ thick.In סיר מרק 3 ליטר חום 1 כף השמן על חום בינוני ו לטגן את הכרישה במשך 3 דקות או עד שהוא מתחיל להתרכך.
מוסיפים את גבעולי האספרגוס הקצוצים ואת sauté במשך 4 דקות, מערבבים את היין ומבשלים במשך 2 דקות. מערבבים במרק הירקות, תפוחי אדמה, ותימין. להגדיל את החום גבוה, להביא לרתיחה פעילה במשך 1 דקה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך. מכסים ומבשלים במשך 22 עד 24 דקות עד תפוחי האדמה הם מאוד רך מחית בקלות כאשר לחוץ עם מזלג.בעוד המרק מתבשל, על אש בינונית ב מחבת קטנה לטגן את קצות האספרגוס עם 1 כפית הנותרים של שמן זית במשך 1-1-1 / 2 דקות או עד הטיפים הם ירוקים בהירים במכרז פריך.
העברת טיפים לצלחת ומפזרים קמצוץ של מלח ים.כבה את החום והסר את זרעי הקורנית אם אתה משתמש.
מוסיפים את החלב סויה או קוקוס. השתמש מחית תפוחי אדמה ומעך את המרק מחית עבה, או להכניס בלנדר טבילה לתוך המרק פירה לתוך המרק החלק ביותר האפשרי; לקחת את הזמן שלך כדי להבטיח את המרק מקבל חלק מאוד. מערבבים את עירית קצוצה ומלח, ואז לטעום את המרק ומתבלים עם יותר מלח לפי הטעם אם necessary.To מגישים, מצקת מרק לתוך קערות הגשה רחבות, ומקשטים כל מנה עם כמה טיפים אספרגוס מוקפצים וקמצוץ של עירית קצוצה.