קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

מרק אספרגוס חווה צרפתי

מרק אספרגוס חווה צרפתי
מרק אספרגוס צרפתי החווה נטול גלוטן, וללא לקטוז מרק. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מרק ירקות, כרישה, שמנת מבוססת קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו חווה פטריות לבביות, אספרגוס וקיש בייקון, מרק אספרגוס תפוחי אדמה, ו מרק סרטנים אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את האספרגוס לקצץ את התחתון 1/2 אינץ מהגבעולים. חותכים ומניחים בצד את הקצוות, וקוביות הגבעולים לחתיכות 1/2 אינץ'. לקצץ את השורשים מן הכרישה, ולאחר מכן לקצץ את העליון 4 סנטימטרים מן העלים הירוקים בקצה השני. פורסים את הכרישה לשניים ורצים מתחת למים קרים, דוחפים בעדינות את העלים כדי לשטוף כל חצץ. כאשר כרישה נקייה, פרוסה אותו לפרוסות 1/4 אינץ thick.In סיר מרק 3 ליטר חום 1 כף השמן על חום בינוני ו לטגן את הכרישה במשך 3 דקות או עד שהוא מתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את גבעולי האספרגוס הקצוצים ואת sauté במשך 4 דקות, מערבבים את היין ומבשלים במשך 2 דקות. מערבבים במרק הירקות, תפוחי אדמה, ותימין. להגדיל את החום גבוה, להביא לרתיחה פעילה במשך 1 דקה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך. מכסים ומבשלים במשך 22 עד 24 דקות עד תפוחי האדמה הם מאוד רך מחית בקלות כאשר לחוץ עם מזלג.בעוד המרק מתבשל, על אש בינונית ב מחבת קטנה לטגן את קצות האספרגוס עם 1 כפית הנותרים של שמן זית במשך 1-1-1 / 2 דקות או עד הטיפים הם ירוקים בהירים במכרז פריך.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
העברת טיפים לצלחת ומפזרים קמצוץ של מלח ים.כבה את החום והסר את זרעי הקורנית אם אתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את החלב סויה או קוקוס. השתמש מחית תפוחי אדמה ומעך את המרק מחית עבה, או להכניס בלנדר טבילה לתוך המרק פירה לתוך המרק החלק ביותר האפשרי; לקחת את הזמן שלך כדי להבטיח את המרק מקבל חלק מאוד. מערבבים את עירית קצוצה ומלח, ואז לטעום את המרק ומתבלים עם יותר מלח לפי הטעם אם necessary.To מגישים, מצקת מרק לתוך קערות הגשה רחבות, ומקשטים כל מנה עם כמה טיפים אספרגוס מוקפצים וקמצוץ של עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת