קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אספרגוס שמנת עם פטריות Croutes Gruyère

מרק אספרגוס שמנת עם פטריות Croutes Gruyère
מרק אספרגוס שמנת עם פטריות Croutes Gruyère עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך אספרגוס, אורז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק אספרגוס קרמי עם פטריות מורל ורמפות, פסטה שמנת Farfalle עם אספרגוס, פטריות ואגוזי מלך, ו פסטה מוקרמת עם אספרגוס, פטריות ופטה.

הוראות

1
בסיר גדול, חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הפטריות, 1/4 כפית מלח, והפלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות זהובות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
הסר את הפטריות מהסיר והנח בצד. להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף עוד 1 1/2 כפות של השמן לסיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את המים, מרק, אורז, ואת שאר 2 כפיות מלח לסיר. מביאים לרתיחה. המשך רותחים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
תוסיף את האספרגוס. מבשלים עד האספרגוס הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
בבלנדר או מעבד מזון, מחית את המרק עד חלקה לחלוטין. להחזיר את המרק לסיר ומערבבים את הפטריות השמורות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
בינתיים, תחמם את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
שים את הלחם על תבנית אפייה ומברשת את שני הצדדים של הלחם עם 3 כפות הנותרים של שמן. לצלות את הלחם עד חום, על 2 דקות. תסתובב ותעלה עם הגראייר. לצלות עד הגבינה נמסה, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מחממים את המרק במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
11
מגישים עם קרוטס Gruyre.
12
המלצה ליין: היינות של דרום איטליה, שזמן רב התעלמו מחובבי היין, מוכרים כיום כאחד המעניינים ביותר שיש למדינה להציע. יין בעל גוף מלא כגון גרקו די טופו לבן, תענוג ארצי, דבש, יהיה נהדר כאן.
מרכיבים שתצטרך
גרקוגרקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)