מרק אפונה ירוקה הוא מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו, ומתכון ראשוני עם 4 מנות. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -8 גרם חלבון , 2 גרם שומן ובסך הכל 120 קלוריות . זה מושלם לסתיו . רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו אפונה, טרגון, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 94% . הציון הזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מרק חזיר מעושן אפונה ואפונה ירוקה , מרק אפונה ירוקה עם טרגון ונבטי אפונה ומרק אפונה ירוקה עם נבטי טרגון ואפונה .
הוראות
1
בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לריכוך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את המרק, הטרגון, המלח וכמה סיבובים של פלפל שחור גרוס טרי ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את האפונה ומבשלים רק עד להפשרה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
בבלנדר טוחנים את המרק ב-2 קבוצות עד לקבלת מרקם חלק מאוד. אם מגישים חם, מחזירים את המרק לסיר ומביאים רק לרתיחה. אם מגישים קר, מעבירים למקרר לצינון. מצקת לקערות. מערבבים את היוגורט כך שיהיה חלק ומעל כל מנה מערבולת יוגורט.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Vietti Cascinetta Moscato d'Asti עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
צבע צהוב שמש חיוור וקריזנט קל, למוסקטו ד'אסטי הזה יש ניחוחות עזים של אפרסקים, עלי ורדים וג'ינג'ר. בחיך הוא מתוק עדין ונוצץ עם חמיצות צנועה, איזון טוב, מורכבות טובה וסיומת של משמשים טריים. נפלא כאפריטיף, מלווה מושלם למטבח הפאן-אסיאתי וללובסטר, כמו גם מאפים, קינוחים על בסיס פירות וקרמימים וגבינות כחולות.