מרק אפונה מוקרם
מרק אפונה מוקרם עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 224 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך בצל, אפונה, חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק אפונה מוקרם, מרק אפונה מוקרם עם Meyer Lemon Zest ו-Thyme, ו מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי או קומקום מרק, מבשלים בייקון מעל חום בינוני עד פריך. שימוש בכפית מחוררת, להסיר בייקון למגבות נייר; ניקוז, שמירה על טפטוף.
מוסיפים בצל וסלרי לטפטופים.
לטגן עד ירקות רכים; לנקז.
מוסיפים את האפונה, המים, תפוחי האדמה, בשר חזיר, מלח, עלה דפנה ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 45 דקות או עד אפונה הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם. להשליך עלה דפנה.
מגניב במקצת. תהליך בקבוצות קטנות בבלנדר עד חלקה. חזור לתנור ההולנדי; מערבבים בקרם.