מרק אפונה עבה ובריא עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שום, פלפל, בזיליקוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 88% המנה הזאת נהדרת. נסו מרק ירקות עבה ובריא, מרק אפונה ירקות מפוצל לבבי, ו מרק אפונה מפוצל לבבי עם קרוטונים לימון ושמן זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את השום, הגזרים והסלרי ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2
הוסף את האפונה לסיר. אם אתה משתמש בסיר לחץ, להוסיף 6 כוסות מים; לבישול רגיל, להוסיף 8 כוסות מים. מערבבים את תפוחי האדמה, עלה דפנה, זרעי סלרי, בזיליקום ותימין. לבישול בלחץ: לאטום את התנור ולהביא ללחץ גבוה. חום נמוך יותר ומבשלים בלחץ גבוה במשך 6 דקות (8 דקות עבור סיר לחץ חשמלי).
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלרי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
3
הסר מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. אם שעועית אינם מבושלים לחלוטין, לכסות באופן רופף לבשל (ללא לחץ) עד שהם מגיעים רוך הרצוי. לבישול רגיל: להביא לרתיחה, כיסוי, ומבשלים על חום נמוך מאוד במשך 1 1/2 עד 2 שעות עד אפונה רכים ומתפוררים כאשר עוררו. עבור שתי השיטות: ברגע שהאפונה רכה, מוסיפים את העשן הנוזלי, המלח והפלפל. בדוק את התיבול והוסף עשבי תיבול נוספים במידת הצורך. מבשלים כמה דקות שנחשפו לעבות (או מוסיפים מים לדקים).