מרק האפונה הצהובה הדרום מערבי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם אבקת צ'ילי קלה, כמון, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 85% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מרק אפונה צהוב, מרק אפונה צהוב, ו מרק אפונה צהוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיף את השום ומבשל עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2
מוסיפים את האפונה המפוצלת, צ 'יפוטלה, מים, גזר, אבקת צ' ילי, כמון ואורגנו. לאטום את התנור ולהביא ללחץ גבוה. מבשלים במשך 9 דקות בלחץ גבוה.
הסר מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. אתה יכול גם לעשות את זה בסיר רגיל - רק לבשל מכוסה בחום נמוך מאוד עד אפונה מפוצלת במכרז, על 1 1/2 שעות, ערבוב קבוע.יהיה עליך להתחיל עם קצת יותר מים (נסה 8 כוסות) ולהוסיף יותר לפי הצורך. פתח את התנור והוסף את כל שאר החומרים מלבד לקישוט. לטעום ולהוסיף צ 'יפוטלים נוספים, אבקת צ' ילי או תבלינים אחרים לפי הצורך, ולהוסיף מים נוספים אם זה נראה עבה מדי. קוק חשף נמוך במשך לפחות 15 דקות נוספות.