מרק אפונה צונן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק אפונה מתוק צונן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 110 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לך בצל ירוק, פלפל נוסף, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו מרק זוקיני צונן, כבש צונן פרוס ברוטב אפונה טחון, ו צונן מתוק שעועית מרק גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד רך.
מוסיפים אפונה ומרק; חום לרתיחה. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מגניב 20 דקות.
בבלנדר, תערובת אפונה במקום, חלב חמאה, מנטה קצוצה ומלח. כיסוי; להתמזג במהירות בינונית-גבוהה על 1 דקה, עצירה לעתים קרובות כדי לגרד צדדים, עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. כיסוי; מקררים על 1 שעה או עד מקורר היטב.
מקשטים מנות בודדות עם frache קרם, עלי נענע ופלפל.