קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אפונה צונן

מרק אפונה צונן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק אפונה מתוק צונן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 110 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לך בצל ירוק, פלפל נוסף, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו מרק זוקיני צונן, כבש צונן פרוס ברוטב אפונה טחון, ו צונן מתוק שעועית מרק גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים אפונה ומרק; חום לרתיחה. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
הסר מהחום; מגניב 20 דקות.
4
בבלנדר, תערובת אפונה במקום, חלב חמאה, מנטה קצוצה ומלח. כיסוי; להתמזג במהירות בינונית-גבוהה על 1 דקה, עצירה לעתים קרובות כדי לגרד צדדים, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים לתוך קערה גדולה. כיסוי; מקררים על 1 שעה או עד מקורר היטב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקשטים מנות בודדות עם frache קרם, עלי נענע ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'