מרק אפרסק קר
צריך ללא גלוטן ומרק צמחוני? מרק אפרסק קר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 476 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפרסקים, מים, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו אפרסק קר ומנגו מרק היורים, מרק גספצ'ו (מרק ספרדי קר), ו מרק קוקוס קר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 1/2 כוסות מים, סוכר, קינמון וציפורן בסיר קטן; מניחים על חום בינוני, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
ממיסים עמילן תירס במים קרים 1/4 כוס, ערבוב היטב.
מוסיפים לסירופ בסיר, מערבבים עם מקציף תיל; חוזרים תערובת לרתיחה.
הסר מהחום, ומערבבים ביין. מגניב לטמפרטורת החדר.
הסר קינמון וציפורן; להשליך. שים בצד 1 סירופ כוס.
שלב 2 פרוסות אפרסק כוסות וסירופ שנותר בקערת ערבוב גדולה; להפריש.
מניחים פרוסות אפרסק שנותרו וסירופ 1 כוס שמורות במיכל של בלנדר חשמלי; תהליך עד חלקה.
מערבבים עם פרוסות אפרסק וסירופ. מכסים ומקררים ביסודיות.
מקשטים כל מנה עם מנה של קצפת; מפזרים אוכמניות.
הערה: אפרסקים קפואים אוכמניות ניתן להחליף טרי,אם תרצה.