קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות4
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אפרסק קר

מרק אפרסק קר
צריך ללא גלוטן ומרק צמחוני? מרק אפרסק קר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 476 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפרסקים, מים, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו אפרסק קר ומנגו מרק היורים, מרק גספצ'ו (מרק ספרדי קר), ו מרק קוקוס קר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 1 1/2 כוסות מים, סוכר, קינמון וציפורן בסיר קטן; מניחים על חום בינוני, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
ממיסים עמילן תירס במים קרים 1/4 כוס, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מוסיפים לסירופ בסיר, מערבבים עם מקציף תיל; חוזרים תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר מהחום, ומערבבים ביין. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הסר קינמון וציפורן; להשליך. שים בצד 1 סירופ כוס.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
6
שלב 2 פרוסות אפרסק כוסות וסירופ שנותר בקערת ערבוב גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מניחים פרוסות אפרסק שנותרו וסירופ 1 כוס שמורות במיכל של בלנדר חשמלי; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מערבבים עם פרוסות אפרסק וסירופ. מכסים ומקררים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
9
מצקת לתוך קערות צוננות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת
10
מקשטים כל מנה עם מנה של קצפת; מפזרים אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
11
מגישים באופן מיידי.
12
הערה: אפרסקים קפואים אוכמניות ניתן להחליף טרי,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים