מרק ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק ארוגולה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 106 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, יוגורט יווני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברוקולי ומרק ארוגולה, ברוקולי ומרק ארוגולה, ו מרק ארוגולן ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים עד שקוף (5 דקות). מערבבים בקורנפלור; מקציפים במרק עוף ואדו חלב; מביאים לרתיחה. מערבבים בארוגולה ועשבי תיבול קצוצים מעורבים עד נבול; מכסים ומניחים בצד 5 דקות. השתמש בבלנדר טבילה להתמזג עד חלקה. מחלקים בין 6 קערות; מקשטים כל אחד עם 2 כפית יוגורט יווני רגיל 1 כפית עירית פרוסה.