מרק בטטה סתיו
מרק בטטה סתיו נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בצל חום, שמן זית כתית מעולה, חמאת בוטנים שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו גזר סתיו ומרק בטטה, סתיו תפוחי אדמה מתוקים (או דלעת) מאפינס, ו סלט קוצצים סתיו עם סלק קלוי + תפוחי אדמה מתוקים ורוטב תפוח (ללא גלוטן & טבעוני בקלות!) (מתכונים דומים).
הוראות
Ingredts1 כפות זית כתית אקסטרה oil1 בצל חום גדול, קלופים ו diced2 שיני שום, crushed2 1/2 ק "ג תפוחי אדמה כתומים כתומים (yams), קלופים ו cubed1 lb zucchini, sliced2 qts (8 כוסות) מניית ירקות צהובה או מניית עוף 1 tbsp טימין טרי עלים 1 כפית ג' ינג ' ר cumin1/2 כפית
קמצוץ פלפל קאיין (או יותר לפי הטעם) 3 עגבניות בינוניות, קלופים חתוכים לקוביות (או 114 עוז. יכול לקוביות עגבניות)1/2 כוס שמנת חמאת בוטנים
בוטנים קלויים קצוצים או עלי טימין טריים לקישוט (אופציונלי)